Gebedspunten ChristenUnie Haarlem juli-september 2016

dinsdag 16 augustus 2016 15:22

- Op 21 september wordt Jos Wienen geinstalleerd als nieuwe burgemeester van Haarlem. Bidt voor zijn werk voor de stad en dat hij voor veel mensen een  inspiratiebron mag zijn en dat hij Haarlem op een goede manier op de kaart zal kunnen zetten. Bidt ook voor de moeilijke besluiten die de burgemeester regelmatig moet nemen op het gebied van veiligheid.

- Het ziet er naar uit dat de noodopvang in de Koepel binnenkort gaat sluiten. Bidt voor de vluchtelingen in de Koepel dat de asielprocedure voorspoedig zal verlopen en dat snel een nieuwe plek kunnen vinden waar ze mogen blijven. Dank voor de vele vrijwilligers die bezig zijn met het ondersteunen bij activiteiten en integratie.

- Er gaat nog veel mis rond de participatie van belanghebbenden bij bouwprojecten en herstructurering en onderhoud van wegen. Betrokken burgers kunnen hierdoor gefrustreerd raken. Bidt dat de gemeente snel een werkwijze vindt om de participatie en communicatie te verbeteren zodat betrokkenen, ook als ze niet gelijk krijgen van de gemeente, wel het gevoel hebben dat hun mening serieus wordt genomen. De komende maanden zullen er spannende debatten zijn over het parkeren en de afvalinzameling in de stad. Dit zijn onderwerpen die veel mensen raken. Bidt voor een goed debat waarin uitwisseling van argumenten centraal staat.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Gebedspunten ChristenUnie Haarlem juli-september 2016'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.