Gebedspunten ChristenUnie Haarlem januari-februari 2018

donderdag 08 februari 2018 13:29

  • Dank voor de mooie resultaten die ChristenUnie Haarlem de afgelopen maanden heeft weten te boeken. Zoals het verruimen van de mogelijkheden voor bijstandsgerechtigden om een auto te kunnen bezitten, het aannemen van een motie die het college oproept dat er richtlijnen moeten komen voor hoogbouw in Haarlem en een motie die het college oproept om regelingen voor bijvoorbeeld minima veel beter op de website van de gemeente toegankelijk te maken.
  • Bid voor de deelnemers aan The Haarlem Project: 5 Haarlemse daklozen die dankzij een initiatief van de ChristenUnie van het gemeentebestuur ieder 10.000 euro hebben gekregen om hun leven weer op de rit te krijgen. Zij zijn momenteel bezig te beslissen wat ze met het geld gaan doen gesteund door coaches en ervaringsdeskundigen waar ze terecht kunnen. Met deze proef hoopt de gemeente te onderzoeken of deze aanpak effectiever is dan de huidige maatschappelijke opvang.
  • Bid voor een mooi verkiezingsresultaat op 21 maart. Bid voor energie voor de fractieleden voor de laatste weken van deze raadsperiode waarin naast het raadswerk ook veel campagne-activiteiten zijn.
Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Gebedspunten ChristenUnie Haarlem januari-februari 2018'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.